Den Anden Verden

I julekalenderen Den anden verden møder vi tvillingerne Anna og Sara, der i løbet af december på hver deres måde tager de første skridt ind i de voksnes rækker. Sara finder samtidig ud af, at hun på magisk vis kan komme i kontakt med en række eventyr, der både giver hende drama og sætter hende i fare.

Denne julekalender tager udgangspunkt i den forunderlige verden, som opridses af Brødrene Grimms Eventyr. Den forgår delvist i deres magiske og uimodståelige univers.

Tvillingerne Anna og Sara kunne ikke være mere forskellige. Deres mor står for juleforestillingen på Det Gyldne Teater, og hvor Sara spiller hovedrollen som Tornerose, har Anna galopperende sceneskræk. Derfor hjælper hun til som sufflør.

Da Sara en dag slår hovedet og falder i vandet, sker der noget underligt. Hun lander i en anden verden, der er baseret på Brødrene Grimms eventyr.

I denne verden optræder Sara blandt andet i ”Snehvide”, ”Askepot” og ”Hans og Grete”, og hun finder hurtigt ud af, hvordan hun kan veksle mellem den alternative verden og hendes egen virkelighed.

Mens Anna har travlt på Det Gyldne Teater, begynder Sara at forelske sig i den anden verdens prins, og snart kommer begge pigerne i fare.

Overvinder Anna sin sceneskræk? Vender Sara nogensinde tilbage til virkeligheden? Og bliver Det Gyldne Teaters opsætning af Tornerose overhovedet til noget? Få svarene i Den anden verden. 

DR1-julekalender spækket med danske stjerner   

Sara og Anna portrætteres af henholdsvis Caroline Vedel og Fanny Bornedal, og julekalenderen har derudover en rolleliste spækket med stjernenavne.

Oplev blandt andet Nicolas Bro som Spejlet på Væggen, Andreas Jessen som prinsen og Sofie Gråbøl som Dronningen i Den Anden Verden.

Julekalenderen blev i 2016 vist på DR1.

Den Anden Verden på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Den Anden Verden" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se traileren til Den anden verden her: