Gufol Mysteriet (Station 7-9-13)

I denne julekalender står det skidt til på den københavnske politistation Station 2. Der bliver opklaret for få sager, og derfor er stationen i fare for at blive lukket ned. Forklædt som falske julemænd begynder mystiske kriminelle snart at dele såkaldt ”Gufol”-slik ud til byens børn – og slikket gør børnene skøre. Nu er det op til betjentene at stoppe vanviddet og redde både julen og deres station.

Station 2 har ikke opklaret en eneste sag i 22 år, og politikommissæren truer med lukning. Samtidig begynder der at ske mystiske ting i deres distrikt.

Gaderne flyder over med ”Gufol”-slik, der uddeles af falske julemænd. Slikket gør børn skøre, men politichefen vil ikke have, at der bruges tid på sagen. Han mener nemlig ikke, at der er nogen sag.

Betjentene Bente, Eddie og René er uenige. De sætter sig for selv at efterforske sagen, og gradvist afsløres det, at den stikker meget dybere, end man umiddelbart skulle tro.

Lykkes det at fange bagmændene bag ”Gufol”? Overlever Station 2? Og bliver der overhovedet tid til at nyde julen? Få alle svarene i Gufol Mysteriet.

Nyt navn til TV2-serie

Gufol Mysteriet blev første gang vist på TV2 i 1997. For at trække nye seere til, omdøbte man julekalenderen til Station 7-9-13, da den blev genudsendt i 2004.

Gufol Mysteriet (Station 7-9-13) på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Gufol Mysteriet (Station 7-9-13)" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se et udklip af Gufol Mysteriet her: