Jesus og Josefine

Julekalenderen Jesus og Josefine handler om en pige, der falder over et magisk krybbespil, som sender hende tilbage i tiden. I Nazareth omkring år 12 møder hun en ung Jesus, og deres fælles eventyr begynder herefter gradvist at forvride historiens gang, som den fortælles i Biblen.

I modsætning til de fleste andre bryder 12-årige Josefine sig ikke om julen. Hun har fødselsdag juleaften, og hun er temmelig træt af, at Jesus og julen hvert år stjæler al opmærksomheden. Faktisk så hun helst, at julen slet ikke eksisterede.

En dag træder Josefine ind i en kælderforretning, der ejes af den mystiske mand Thorsen. I forretningens baglokale står der et lille krybbespil, og Josefine opdager, at krybbespillet er en tidsmaskine. Snart rejser hun tilbage til Nazareth under Romerriget, og her bliver hun venner med den jævnaldrende Jesus.

Alt går fint, indtil Josefines tilstedeværelse i fortiden begynder at influere på Jesus’ unge år og ændre den kristne historie.

Da Josefine kommer til at afsløre over for Jesus, at han skal dø på korset, nægter Jesus at forblive Guds søn. Han flygter, og pludselig eksisterer det kristne budskab ikke længere.

Hvordan skal Josefine få orden på sagerne igen? Hvad skal hun gøre ved, at Thorsen begynder at overtage verdensmagten i nutiden? Står julen og kristendommen overhovedet til at redde? Se Jesus og Josefine, og få svar på alt dette og mere til.

TV2-julekalender med masser af original musik

Hovedrollerne i Jesus og Josefine spilles af Sebastian Aagaard Williams og Pernille Kaae Høier.

Julekalenderen er spækket med originalt komponerede numre af Martin Brygmann, der også ses i rollen som Josef.

Titelmelodien blev sunget af Julie Bertelsen og Brygmann selv, og den er sidenhen blevet et stort hit, der blandt andet er inkluderet på albumserien ’Now Christmas’.

Julekalenderen blev første gang vist på TV2 i 2003, og den blev genudsendt i 2006.

Jesus og Josefine på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Jesus og Josefine" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se klip fra for Jesus og Josefine her:

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!