Jul i Juleland

Denne julekalender er en fortsættelse af Skibet i Skilteskoven. Den pensionerede sømand, Otto, bor stadig med sin papegøje, Bounty, i skibet Julia i Skilteskoven. Der er dog flyttet tre nye nisser ind i bunden af skibet. Så nu er det Karse, Brumle og Gyvel, der bor der.

Igen i denne julekalender er det Skilteskoven, der er truet. Denne gang er det forretningsmanden, Wilhelm Kayser, der vil købe Skilteskoven for at fælde den og lave et kæmpe juleland med kunstig sne, mekaniske nisser og kulørte lamper.

Men Otto vil stadig ikke sælge. Wilhelm allierer sig med Borgmesteren – som også er byens bager – for at prøve at tvinge sig ret til skoven.

Bliver Otto denne gang nødt til at sælge Skilteskoven? Bliver Julelandet en succes, så borgmesteren/bageren får flere kunder i sin butik? Og hvorfor er nisserne flygtet fra Wilhelms mølle? Se Jul i Juleland, og få svarene.

Stadig kendte ansigter

Selvom Linie 3 ikke havde tid til at spille med i julekalenderen i 1993, skorter det ikke på kendte ansigter.

Det er stadig Otto Brandeburg og Karin Jagd, der spiller henholdsvis Otto og Karen Marie. Brumle spilles af Tom McEwan, Gyvel af Sonja Oppenhagen, og Karse af Kurt Ravn.

Jul i Juleland på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Jul i Juleland" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Hør eller genhør sangen December fra Jul i Juleland her: