Jul og Grønne Skove

I denne julekalender møder vi Poul og Nulle, der har sat sig for at finde Julemanden. Under deres søgen falder de ned i et hul under jorden, og de har ikke meget held med at finde ud igen. Nede i hulen sker der mange mærkelige ting. Heldigvis har Poul og Nulle medbragt et ”kuglekamera”, som de bruger til at dokumentere deres hulefærden.

Poul og Nulle har hver deres grund til at ville finde Julemanden, men de er knap gået i gang med deres søgen, før de lander i en underjordisk hule.

Da de ikke kan finde ud, giver de sig i kast med at filme de mærkelige ting, der foregår under jordens overflade. Samtidig sender seerne breve til de to herrer, som jævnligt trækker lod om deres hulefund. 

Hvordan fejrer man december i en hule? Hvilke fund gør Poul og Nulle? Og finder de nogensinde tilbage til jordens overflade? Få svarene i Jul og Grønne Skove.

Fragmenteret eftermæle

Der eksisterer i dag kun 12 afsnit af Jul og Grønne Skove. Flere har uden held forsøgt at finde de resterende afsnit. Selvom julekalenderen ikke var synderligt populær, blev den i 2007 genopført på Det Kongelige Teater.

Jul og Grønne Skove blev sendt på DR TV i 1980.

Jul og Grønne Skove på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Jul og Grønne Skove" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se et udklip af Jul og Grønne Skove her: