Juleønsket

Hovedpersonen er den 12-årige Julie, som har ét stort ønske til jul. Nemlig at holde jul sammen med hele sin familie. Det virker dog næsten umuligt at få samlet alle, så engleaspiranten Rafi må træde til og hjælpe Julie. En englebekæmpende dæmon på flere tusinde år stikker dog en kæp i hjulet for de to unge.

Der er ingen nisser, men i stedet engle og dæmoner i TV 2-julekalderen Juleønsket fra 2015. Julekalenderen handler om moderne problemer med travle forældre, pap- og halvsøskende og et barns klassiske ønske om at holde jul med alle i familien.

I et forsøg på at hjælpe Julie med det store juleønske, tager Rafi sammen med en flok andre engle til jorden og forsøger både at bekæmpe dæmonen og at få Julies familie til at holde jul sammen.

Undervejs i de 24 afsnit finder Julie ud af, hvem hendes biologisk far er, engleaspiranten Rafi starter i samme klasse som Julie, og der sker mangt og meget på den lokale færgegrill.

Lykkedes det englene at bekæmpe den gamle dæmon? Hvor skal Julies papsøster mon holde jul? Hvorfor skal både Julies mor og far arbejde d. 24. december? Og hvordan kan en julekalender overhovedet være så god uden nisser?

Børneskuespillere brillerer!

Den kendte skuespiller Ellen Hillingsøs niece Olivia Hillingsø spiller hovedrollen Julie. Jonathan Lindinger er Rafi, og Helmer Solberg spiller Julies bedste ven Willy i julekalderen. Julies halvsøskende spilles af Marie Hammer Boda, som papstoresøster Mie, og Pelle Falk Krusbæk, som Julies halvlillebror.

Af kendte voksenskuespillere kan nævnes Mia Lyhne, der spiller Mies mor, Charlotte, Rasmus Botoft i rollen som dæmonen Baalios og Sonja Oppenhagen som ærkeenglen Saraquel.

Vigdis, Julies mor, spilles af Signe Skov, mens Julies far, Karsten, spilles af Esben Dalgaard Andersen

Juleønsket blev sendt på TV 2 i 2015.   

Juleønsket på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Juleønsket" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se trailer for Juleønsket her: