Olsen-Bandens Første Kup

Julekalenderen Olsen-Bandens Første Kup er en slags fortsættelse af de populære Olsen-Banden-film, som gik i biograferne landet over i 1970’erne og starten af 80’erne – og så ikke alligevel, for julekalenderen foregår før Olsen-Banden-filmene. Den handler nemlig om, hvordan medlemmerne i Olsen-Banden – Egon, Benny og Kjeld – blev venner, allerede da de var små.

Egon bor på børnehjemmet Lykkehaven. Her er alle pengene blevet brugt på store middage og rejser til børnehjemmets bestyrelsesmedlemmer, så nu er der ingen penge tilovers til at holde julefest for børnene.

Beviserne for bestyrelsens bedrag ligger i en rød kuffert, som Egon vil stjæle og aflevere til politiet. Men han har brug for hjælp.

Derfor slår han sig sammen med klassens to upopulære drenge – Benny og Kjeld. Kjeld er håbløst forelsket i klassens smukke, rødhårede pige, Yvonne.

Får Egon, Benny og Kjeld fat i den røde kuffert? Får de afleveret den til politiet? Bliver julen reddet? Og er Yvonne egentlig lige så forelsket i Kjeld, som Kjeld er i hende?

Flere afsnit i påsken

Julekalenderen blev sendt i 1999 på TV 2, men fortsatte med syv afsnit mere i 2000, som handlede om, hvad Olsen-Banden lavede mellem jul og nytår i 1999.

Olsen-Bandens Første Kup på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Olsen-Bandens Første Kup" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Hør Yvonnes Sang fra Olsen-Bandens Første Kup her: