Pyrus i Alletiders Eventyr

Bertramsen har fået en vigtig opgave, og han ser helst, at tvillingepigerne Mille og Molly bliver passet et andet sted end i arkivet. Kandis siger ja til opgaven, men snart kommer Pyrus til at trylle pigerne ind i arkivets eventyrbøger. Det er ikke ligetil at få dem tilbage igen. 

Pyrus i Alletiders Eventyr er den fjerde og seneste julekalender i serien om Pyrus. I julekalenderen har Kongehuset givet arkivar Bertramsen en opgave af væsentlig betydning. Inden juleaften skal han forsyne den nyfødte prins med de bedste folkeeventyr.

Opgaven er ikke nem for Bertramsen, der jo egentlig har specialiseret sig i faglitteratur. Situationen gøres bestemt ikke lettere af, at hans datter Josefine har lovet, at hun vil passe tvillingerne Mille og Molly i arkivet i løbet af december.

For at give sin far ro, overlader Josefine pigerne til nisserne. Gyldengrød har givet Kandis og Pyrus deres egne tryllebøger, og Pyrus giver sig med det samme i kast med formularerne. Ved et uheld kommer han dog til at trylle begge piger ind i et eventyr.

For at kunne finde dem igen tryller Pyrus alle eventyrerne sammen, men det skaber desværre både rod og kaos i nissernes ende af arkivet. Pludselig er alle eventyrene nemlig blandet sammen til ukendelighed.

Finder Gyldengrød, Kandis og Pyrus nogensinde Mille og Molly? Genvinder eventyrerne deres oprindelige orden? Og bliver Bertramsen nogensinde færdig med sin samling? Få svarene i Pyrus i Alletiders Eventyr.

Spændende afslutning på populær TV2-serie 

I afslutningen på serien om Pyrus skrues der godt op for spændingen. Pyrus spilles atter af Jan Linnebjerg, Jesper Klein indtager rollen som Bertramsen, og Kandis og Gyldengrød portrætteres som altid af Christiane Bjørg Nielsen og Paul Hüttel. I rollerne som Mille og Molly ses Nicolé og Niccié Jølst.

Pyrus i Alletiders Eventyr blev første gang sendt på TV2 i år 2000 og genudsendt på samme kanal i 2010.

Pyrus i Alletiders Eventyr på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Pyrus i Alletiders Eventyr" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se et uddrag fra Pyrus i Alletiders Eventyr her:

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!