Theo og den Magiske Talisman

Er du til eventyr og fantasivæsener i en mystisk verden? Så er Theo og den Magiske Talisman en julekalender, du skal se. Den vilde action foregår nemlig i en hemmelig, magisk verden, Thannanaya, sideløbende med vores egen verden.

Hovedpersonen, Theo, er en 12-årig dreng, som bliver mobbet i skolen. Theo har ikke nogen venner, og er stærkt knyttet til sin morfar, Harald. Efterhånden bliver Theo dog gode venner med den nye pige i klassen, Simone.

Sammen med morfar maler Theo på et stort vægmaleri. Theos morfar bliver pludselig syg. Han har et dårligt hjerte, og han går i koma. Morfarens sjæl forsvinder ind i den magiske verden, Thannanaya, som er et sted mellem hér og døden.

Theo beslutter sig for at følge efter og bringe ham hjem igen. Simone hjælper og rejser med ham. Den lysende talisman bliver en vigtig brik i deres rejser imellem de to verdener.

I julekalenderen er det ikke så lidt, Theo og Simone oplever inde i den magiske verden. De kommer ud på en lærerig rejse med masser af udfordringer, som både frygt, mod, venskab, livet og døden. De kommer ned i den mystiske grotte. De møder bl.a. Faunen, Hidkalderen og Oraklet. Hvem er nu de gode, og hvem er de onde?

Bliver Theo og morfar færdige med vægmaleriet inden juleaften? Hvorfor lyser talismanen? Hvad er hemmeligheden om Simones forældre?

Et mix af både erfarne og nye skuespillere

Blandt skuespillerne i Theo og den Magiske Talisman er der både nye og kendte navne. Af de nye skuespillere kan nævnes bl.a. Kian Lawson-Khalili og Safina Coster-Waldau (datter af skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau), som begge har børnehovedroller i julekalenderen.

Af de mere etablerede navne er der f.eks. Bjarne Henriksen i rollen som morfaren, Ulver Skuli Abildgaard i rollen som storbryggeren og Sarah Boberg i rollen som Thanna.

Julekalenderen Theo og den Magiske Talisman blev sendt på DR i 2018.

Theo og den Magiske Talisman på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Theo og den Magiske Talisman" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Hør sangen ’Tag mig med’ fra Theo og den Magiske Talisman her: