Tidsrejsen

En moderne julekalender, hvor den 13-årige Sofie er hovedpersonen, kredser om drømmen for mange skilsmissebørn – at mor og far finder sammen igen, så alle kan holde jul med hinanden. Med en tidsmaskine, en mystisk klassekammerat og to agenter i hælene begiver Sofie sig i de 24 afsnit ud på den store mission og rejser i tiden. En spændende og relevant julekalender for moderne børn – og deres forældre.

Sofies farfar forærer Sofie en tidsmaskine i kalendergave – en såkaldt Gyro – som hun skal hjælpe ham med at færdiggøre. Samtidig starter en mystisk dreng ved navn Dixie i hendes klasse. Han ved alt for meget om hende, også ting han umuligt ville kunne vide, og så følger der altid to agenter i hælene på ham. En dag følger Sofie Dixie til hans skjulested i et skur, og på en tidsrejse tilbage til 1984 får Sofie chancen for at forhindre sine forældres skilsmisse, men er det nu også en god idé?

Hvem er Dixie egentlig? Hvor kommer han fra? Og hvem er de to agenter, der altid følger ham? Undgår Sofies forældre skilsmissen, så alle kan holde jul sammen?

Både kendte og ukendte navne på rollelisten

Den unge Bebiane Ivalo Kreutzmann spiller den 13-årige Sofie Villadsen. Dixie spilles af Hannibal Harbo Rasmussen, og Lars Knutzon er Sofies farfar Alfred. Patricia Shumann levendegør Camilla, Rolf Hansen spiller Henrik Villadsen og Jasper Møller Friis er Birk Villadsen.

Den gamle farmor Ruth personificeres af Karen-Lise Mynster, mens Kurt Ravn spiller den mystiske Agent Grå. Den anden agent, Agent Rød, spilles af Sigurd Holmen le Dous. Stine Stengade er Agent Sort/Sofie fra fremtiden og Søren Pilmark spiller Sølvræven.

Tidsrejsen blev vist på DR i 24 afsnit i 2014 og optaget over 7 måneder i Dragør i 2013. Titelmelodien synges af Caroline Castell.

Tidsrejsen på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Tidsrejsen" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se trailer for Tidsrejsen her: