4 gode ideer til en personlig julegave hos Wanapix

En julegave er nu engang bedst, hvis den er personlig. Hos Wanapix har du mulighed for at bestille personlige julegaver med eget motiv, som dem, du holder af, helt sikkert vil blive glad for. Her får du 4 gode gaveideér fra Wanapix.

Wanapix er en webshop, hvor du har mulighed for at bestille personlige julegaver. Det er et fremragende koncept, som forældre, bedsteforældre og kærester helt sikkert vil blive glade for. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke gaver du kan give til de forskellige familiemedlemmer.

De personlige julegaver består af en lang række forskellige produkter, og det er muligt at købe julegaver med billeder, skrift og en masse andre sjove motiver, som minder dine kære om noget helt særligt.

#1: Sweatshirt med dine og kærestens initialer

Hvis du vil give en god gave til din kæreste, kan du bestille en sweatshirt med dine og kærestens initialer indgraveret. Det er en sød gave, som helt sikkert vil bringe glæde hos din kæresten. Du kan selv vælge motiv og materiale, og trøjerne fås i forskellige størrelser.

Du kan med fordel også forære dig selv en trøje i samme omgang, så I begge har en lækker model, der matcher. Det bliver måske en smule sukkersødt at have dem på, når I går tur sammen, men om ikke andet er det den oplagte trøje til søndagshygge på sofaen.

#2: Ølkrus med billede og navn til din far

Hvis din far kan lide øl, er det oplagt at give ham et ølkrus fra Wanapix med eget motiv og navn. Det vil helt sikkert vække begejstring – og muligvis også latter, afhængigt af hvad du får skrevet på ølkruset.

Du kan selv vælge, og der findes mange forskellige modeller, du kan tage udgangspunkt i. Hvis du mangler inspiration, kan du blot kigge på webshoppen, som har en lang række forskellige eksempler, du kan lade dig inspirere af.

#3: Kalenderbog til bedsteforældrene

En kalenderbog er både en praktisk og sjov julegave. Hos Wanapix har du mulighed for at vælge mellem en lang række motiver, så du kan tilpasse den efter behov. Du kan enten vælge en sød hilsen eller en sjov bemærkning, afhængigt af hvad du har lyst til.

På den måde vil du sende en kærlig hilsen til dine bedsteforældre, hver gang de slår op i kalenderen – og det er sikkert ofte, hvis gavemodtageren endnu ikke er helt fortrolig med mobiltelefonens kalender.

#4: Et certifikat til verdens bedste mor

Hvis du leder efter en sjov julegave til din mor – eller til moderen til dine børn – er et certifikat en god mulighed. Du vælger selv, hvad der skal stå på certifikatets, men det er naturligvis en oplagt mulighed at udstede et certifikat på, at modtageren er verdens bedste mor.

Der er masser af muligheder, og det handler blot om at tage udgangspunkt i, hvad du synes vil være sjovt. Det er nemt at bestille de personlige julegaver, hvorefter du får leveret dem til din hjemmeadresse eller en pakkeboks i nærheden.