Inspiration: Køb en alternativ julekalender

Når juletiden og december begynder at nærme sig, så er det oftest ved at være tid til, at der skal indkøbes julekalendere, som f.eks. kan nydes mens du ser årets mest populære tv-julekalender. Ofte er julekalendere et hit blandt unge, men så sandeligt også blandt barnlige sjæle.

I de seneste år er det dog også blevet ganske populært at erhvervs sig julekalendere til de voksne, der findes nemlig en helt masse lækre varianter på markedet, som også er kvalitets julekalendere. Tag og kig med her i artiklen, hvor vi præsenterer dig for nogle af de julekalendertyper, som der findes rundt omkring i det ganske, danske land. OBS. Vi advarer om, at det kan være svært at modstå fristelsen.

Kalender med lækker chokolade

En af klassikerne, som hele tiden bliver videreudviklet og forbedret, er chokoladejulekalenderen. Med en kalender med chokolade i, kan du helt sikkert finde en variant, som både vil blive elsket af børn og voksne.

Hvis du er til høj kvalitet kan du passende vælge en af de kalendere, som er udbudt af en af kvalitetsmærkerne i ind- og udland. Skal det blot være billigt, nemt og stadig godt, så kan du vælge en af de billige kalendere med et fint motiv, som helt sikkert vil glæde de små mere end du aner. Hvis chokolade ikke er sagen, så fås der også lækre og spændende varianter med alt fra slikkepinde til figenstænger eller lakridspiber.

Kalender med lækre drikkevarer

Særligt til de voksne er der i de senere år blevet kredset lidt ekstra om julekalenderen. Vidste du eksempelvis, at du kan få en julekalender med øl.

Hvis øl ikke lige er favoritten, så kan du også få en julekalender enten med tebreve, med kaffebønner, med portvin eller med en anden type alkohol. Så hvis der skal hygges lidt ekstra med noget lækker til ganen i julemåneden, jamen, så er det bare at anskaffe sig sådan en lækker kalender som denne.

Kalender med velvære

Flere og flere skønhedsmærker udvikler julekalendere. Her får du mulighed for hver dag i december at få en lækker lille gave, som vil forhøje dit velvære og give dig lidt ekstra lækkert til makeupskuffen, cremehylden eller noget tredje.

Med en sådan julekalender får du altså den forkælelse, som du måske nogle gange glemmer at give dig selv i løbet af en travl måned. Der er altså mange spændende, lækre og eksklusive julekalendere at vælge imellem. Her blev du præsenteret for nogle af varianterne, men bare rolig, der er mange flere hvor de kommer fra.