CWC Canal Wild Card

Canal Wild Card – skråstreg – CWC er De Nattergales anden julekalender. Den blev sendt præcis 10 år efter deres første julekalender, The Julekalender, der blev sendt første gang i 1991, og som blev utroligt populær. Gruppen var ellers gået hver til sit, men da de blev kontaktet af TV 2 om at lave en ny julekalender, samledes de igen.

Kulturministeren har udskrevet en konkurrence, som den lille lokale tv-station ”Kanal Firkanten” vinder. Præmien er, at tv-stationen får lov at sende direkte tv til hele landet hver eneste aften i december måned.

I anledning af denne store mulighed skifter Kanal Firkanten navn til Canal Wild Card også kaldet CWC.

Den lidt anspændte og knaldhamrende alvorlige oplæser og studievært Finn Nissen, læser direkte op af sit manuskript, så alle ord udtales t y d e l i g t og klart. Selv skråstreger bliver læst op – ”… er jeg nødt til at afbryde med en vigtig skråstreg hurtig meddelelse …”

Der kom også hver dag særprægede gæster i studiet, som Finn Nissen ikke helt var opdateret med, hvem var.

Regnar Worm viser seerne, hvordan de selv kan lave julepynt ved at lave julepynt i studiet. Som oftest har han dog snydt og lavet julepynten hjemmefra.

Gætter Finn Nissen mon nogensinde rigtigt første gang, når han skal nævne en gæsts profession? Finder han nogensinde det rigtige kamera? Hvad med Regnar Worm, får han nogensinde lavet et helt stykke julepynt i studiet? Det må du se i CWC – skråstreg – Canal Wild Card for at finde ud af.

De Nattergale i rollerne

Det er selvfølgelig De tre Nattergale selv, der har hovedrollerne i julekalenderen. Finn Nissen spilles af Viggo Sommer, Regnar Worm af Uffe Rørbæk Madsen og diverse gæster af Carsten Knudsen.

Julekalenderen CWC/Canal Wild Card blev sendt på TV 2 første gang i 2001 og blev genudsendt i 2018.

CWC Canal Wild Card på DVD / Blu-ray?

Tjek om "CWC Canal Wild Card" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se klip fra CWC Canal Wild Card her: