Kalendergaver, som kan spises eller drikkes

Julekalender er noget de fleste børn ser frem til hvert år, hvor man hver måned får en lille gave fra julemanden eller noget slik. Der findes så mange forskellige julekalendere og det er ikke længere kun de kedelige 10 kroners chokoladejulekalendere, der hvert år bliver købt i stor stil. Ikke fordi der er noget galt med dem, men de smager af det samme hvert eneste år og der er ikke meget forandring ved dem.

I stedet kan du nu også købe færdiglavet julekalendere og dette er ikke kun for de mindreårige børn. Der findes nu også julekalendere til de voksne (børn). Til børnene kan der bl.a. købes de lidt større og dyrere julekalender fra Lego eller Smarties, som koster omkring 200-300 kroner. Så er der hver dag et stykke slik eller en lille Lego figur til børnene og dette er en rigtig god idé, hvis man har travlt hele julen og ikke når ud at købe en kalendergave til hver dag.

24 små kalendergaver kan alligevel hurtigt løbe op i 200-300 kroner og derfor er prisen måske ikke helt så gal, selvom det først lyder af rigtig mange penge.

Til teenagebørnene og dem der er fyldt 15 år, kan du ligeledes også købe nogle super smarte julekalendere. Det kunne bl.a. være en færdiglavet kalender fra H&M, som mest er henvendt sig til piger, hvor der hver dag vil være en lille creme eller andre ting til kroppen som er nyttige. En alternativ julekalender til drengene er en lidt dyrere en af slagsen fra Johan Bülow, der er kendt for deres lækre lakrids i forskellige formater og smage.

Der er rigtig mange muligheder og det er bare med at gribe dem, så du slipper for alt besværet med, at skulle ud at købe en kalendergave til hver dag. Her vil alt være pakket ind og klar til børnene og du skal ikke tænke på andet end at se dine teenagebørn glade og tilfredse.

Til de voksne mennesker findes der naturligvis også julekalendere. Her kan du finde forslag til en god pakkekalender til ham.
Du kan bl.a. købe en luksuskalender med 24 forskellige små whiskyer fra hele verdenen. De er stærke og du bør derfor ikke drikke dem om morgenen, hvis du skal ud at køre bil bagefter. De kan dog være rigtige nyttige til aftenkaffen eller som en lille gibbernakker midt på dagen. En super sjov og anderledes julekalender til de voksne.

Skal du til en julefrokost eller lignende i julen, vil det også kunne være en sjov ting at have 24 forskellige whiskyer med. Så kan du dele dem med de andre til julefrokosten eller selv få en glædelig dag eller aften.