Sådan finder du den helt rigtige julekalender

December nærmer sig med hastige skridt og udover julegaverne, så er der en mindst lige så vigtig ting, som vi skal have styr på inden december start – julekalenderen selvfølgelig!

Er du en af de mange, som mangler lidt inspiration til at finde den helt rigtige julekalender, så er du kommet til det rigtige sted. Jeg har nemlig sat mig for at hjælpe dig lidt her i jule-racet og fundet 4 steps, der hjælper dig til at finde den helt rigtige julekalender – om det så er til lillebror, kæresten eller forældrene. 

Hvilken relation har du til modtageren?

Der kan være stor forskel på, hvilken slags julekalender der er den rette, alt efter hvilke relation du har til modtageren. Er det en partner? En forælder, en søskende eller måske en god ven?

En julekalender til en partner må f.eks. gerne være lidt mere personlig og kærlig end f.eks. julekalenderen til en kammerat/veninde. Vær derfor meget opmærksom på, hvilke signaler din julekalender sender til modtageren.

Hvilke interesser har personen?

Modtagerens interesser er altid et fremragende sted at tage udgangspunkt i! Er din far en kæmpe øl elsker ligger det lige til højrebenet at købe en øl-julekalender. Ønsker du at gøre den lidt mere personlig, så kan du med fordel lave en byg-selv øl-julekalender, der beviser overfor far, hvor godt du har hørt efter i hans øl-undervisning.

De fleste mennesker har typisk en craving indenfor en eller flere ting. Så om det gælder vin, chokolade, lakrids eller popcorn, så gælder det for dig om at finde den! Krydder den gerne med lidt personlighed og så har du en sikker vinder!

Hvor meget ønsker du at spendere?

Der er stor forskel på, hvor meget man vil spendere på en julekalender, alt efter hvem modtageren er. Det er også relevant at have bestemt sig for et prisleje, inden du går på julekalender shopping.

Typisk bruges der mere på en julekalender til sit barn eller partner end der gør til bedsteforældrene eller en god ven. Men husk på, at en god julekalender ikke behøver at være lig med en dyr julekalender. Når det kommer til en julekalender, er det især tanken der tæller!  

Find de julekalendere der passer på dine 3 tidligere svar

Når du har besvaret de tre tidligere spørgsmål, er du klar til at gå på jagt efter den helt rigtige julekalender! Jeg vil anbefale dig at besøge finddinjulekalender.dk, som har Danmarks største julekalendere oversigt.

Her har de allerede hjulpet dig en stor del af vejen og inddelt de over 200 forskellige julekalendere i kategorier, så man hurtigt og nemt, kan finde den kategori, der passer til ens tidligere besvarelser.

Den helt store fordel ved FindDinJulekalender, er at de ikke selv er forhandlere af diverse julekalendere. Derfor kan du stort set finde alle de julekalendere der eksisterer i Danmark derinde. Du skal altså ikke bruge tid på at besøge en masse forskellige butikker eller webshops, hvilket er et kæmpe plus for mig!

Jeg håber overstående råd kan bruges og så vil jeg bare ønske dig en rigtig god julekalender jagt og en rigtig glædelig jul.