2 idéer, der får teenageren til at deltage i julehyggen

Det bliver sværere og sværere at få teenagere til at deltage aktivt i julehyggen i løbet af den glædelige december måned. Det er der bred enighed om blandt forældre til teenagere nu om dage.

De unge mennesker er fraværende og deltager ikke i familiens juletraditioner. De har det fint med blot at ligge inde på værelse, se og gøre det samme som altid, og de er pænt ligeglade med at gå glip af julen og al dens hyggen, mens den er her.

Hvis du kender til denne problematik, så læs endelig med i artiklen her for at gøre dig nogle gode tips og ideer til, hvordan I kan få en jul, hvor I alle er sammen som familie.

Du og hele familien bør se TV-julekalendere – også teenagerne

Der er ikke noget som TV-julekalendere, der bringer julen ind i hjemmene. Og ikke mindst i vi menneskers sind. Mange julekalendere kan sagtens tåle at blive set endnu en gang, for ofte har man ikke det år, den blev sendt for første gang, fået set alle afsnit og fået alle detaljer med.

Da julekalendere jo også bliver sendt i hverdage, hvor praktiske gøremål kan gøre, at man ikke får set nogle afsnit.

Rigtig mange teenagere har svært ved at få julestemningen ind. De kører hen over julen uden at tage den ind. Når så julen er ovre, fortryder de, at de ikke fik “julet” nok. Et tab de først kan gøre op med næste år. Dette kan også påvirke familien, der savner deres teenagers juleglæde og bare generelle nærvær og deltagelse.

Selv voksne kan lære noget af disse julekalendere. Der er historier og juletraditioner i dem, der vil gøre julen fuldendt at få set. Rigtige gode historier, der ellers vil blive glemt.

Bed din teenager lave en ønskeseddel

Et andet brugbart tip er at skabe den hyggeligste jule-atmosfære ved et af jeres borde i huset. Tænd stearinlys, sæt julegodter i en skål og glem ikke at tænde op for de kendte julehits. Bed ham eller hende om at lave sig en ønskeseddel med gaveønsker, din teenager finder online.

Du behøver ikke at være lige i nakken på teenageren, men I kan evt. også sidde rundt om bordet og selv lave en online ønskeseddel eller et andet dejligt juleprojekt. Et projekt I ikke kræver det unge menneske at tage del i.

På alle parameter kan det anbefales at få klaret julegaveindkøbene online, så du har tiden til al julehyggen. Her er vejledning og anbefaling til hvordan, du snildt og hurtigt kan få klaret julegavekøbene med online shopping. Online ses de bedste julegave-køb til teenagerne.