Alletiders Julemand

Julekalenderen Alletiders Julemand er en fortsættelse af Alletiders jul (sendt første gang 1994) og Alletiders Nisse (fra 1995). Den foregår ligesom sine forgængere i Rigsarkivet, hvor rigsarkivar Bertramsen og hans datter og sekretær, Josefine, arbejder. I bunden af arkivet bor nisserne. En julekalender med masser af nisser og julestemning.

Bertramsen er i december måned i gang med at skrive en rapport for Kongehuset om julemandens historie. Imens i Nissebo laver arkivnissen Von Gyldengrøds elev, Pyrus – som sædvanligt – unoder. Han har skrevet et brev til julemanden, fordi han synes, det er uretfærdigt, at julemanden ikke giver nisser sokkegaver.

Pyrus synes, at julemanden er for længe om at reagere på hans brev, så han beslutter sig for at konfrontere ham ansigt til ansigt. Han stjæler derfor Bertramsens bog for at trylle julemanden frem.

Men julemanden er allerede i Nissebo, og tryller man nogen frem som allerede er til stede, så går det grueligt galt. Og grueligt galt går det. Julemanden mister hukommelsen.

Nu må Von Gyldengrød og hans flittige assistent, Kandis træde til for at rette op på Pyrus’ skarnsstreg.

Men når de det, så julemanden når at dele gaver ud til alle børn, og julen bliver reddet? Og lærer Pyrus noget af sine fejltagelser? Se eller gense den populære julekalender, Alletiders Julemand, og få svaret.

En julekalender, der kan ses igen og igen

Alletiders Julemand er en julekalender, der er underholdende for både børn og voksne. Den er da også blev vist på TV 2 flere gange. Første gang i 1997. Herefter er den blevet genudsendt i 2007, 2014 og 2018, og den er lige sjov hver gang.

Der er flere kendte ansigter i julekalenderen. F.eks. Jan Linneberg, der spiller Pyrus, Paul Hüttel som Gyldengrød, og Christiane Bjørg Nielsen der er Kandis. Jesper Klein spiller Bertramsen, og Jeanne Boel er Josefine Brahe.

Alletiders Julemand på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Alletiders Julemand" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se introen til Alletiders Julemand her: