Trolderiks julekalender

Trolderik var TV 2’s modsvar til DR’s Bamse. Trolderik havde sin egen tv-serie i starten af 90’erne og tre julekalendere i henholdsvis 1990 (Trolderik og nisserne), 1991 (Trolderiks julekalender) og 1992 (Troledriks posthule). I Trolderiks julekalender befinder Trolderik sig i en hule i skoven.

Trolderik tæller ned til juleaften med sin kalendersang. Hans højeste ønske er at blive en rigtig trold med rigtige horn i panden. Men han er ikke god nok til at drille folk, han må øve sig noget mere, så han kan blive lige så fræk som Tiptroldeoldemor.

Han har derfor fundet hendes gamle drillepind, som han hver dag skriver et drillekort med, som han sender til nissen.

Alle der ører ved kortet, der er skrevet med drillepinden, bliver drillet. Derfor går det også ud over postbuddet, som skal bringe drillekortet til nissen. Heldigvis kommer Bubber forbi og hjælper postbuddet med at bringe posten ud.

Kendte stemmer og ansigter

Ud over postbuddet og -mesteren, nissen på loftet, som spilles af Arne Siemens, Bubber og Tiptroldeoldemor møder vi også ormen Lafayette, hvis stemme, ligesom Tiptroldeoldemors, tilhører Maria Stenz og fugleskræmslet Baron Von Piphat, der får stemme fra Svend Bjerre. Det er Bob Goldenbaum, der ligger stemme til Trolderik.

Trolderiks julekalender på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Trolderiks julekalender" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se klip fra Trolderiks julekalender her: