Trolderiks posthule

Den elskede skovtrold, Trolderik er flyttet fra skoven og til Grønland sammen med ormen Lafaytte og det ”levende” billede af hans lidt vrisne tiptroldeoldemor, hvor han med sin kalendersang tæller dagene til juleaften. Trolderiks posthule er en den seneste i julekalenderserien med Trolderik. Året inden var det Trolderiks julekalender og året før igen var det Trolderik og nisserne, der kørte over tv-skærmen.

Den sjove trold med hugtanden har i Trolderiks posthule tænkt sig at finde ud af, om julemanden virkelig eksisterer, og i så fald hvordan han ser ud.

Trolderik bor i en hule – eller nærmere en iglo – hvor sælen hver dag kommer med juleposten, som indeholder tegninger fra piger og drenge i Danmark. Tegningerne er af julemanden, så Trolderik kan finde ud af, hvordan julemanden ser ud. For hvordan kan han finde ud af, om julemanden eksisterer, hvis han ikke engang ved, hvordan han ser ud?

Kendte stemmer

Bob Goldenbaum, som jo er kendt for at lægge stemme til en lang række figurer, lægger også stemme til Trolderik. Tiptroldeoldemor og Lafayette får stemme fra Maria Stenz, og Jørn Rosenville lægger stemme til sælen.

Trolderiks posthule blev sendt på TV2 i 1992 og blev genudsendt i 1996.

Trolderiks posthule på DVD / Blu-ray?

Tjek om "Trolderiks posthule" findes på DVD eller Blu-ray. Klik på knappen herunder.

Se klip fra Trolderiks posthule her: